|
عمومی
|
|
نوشته شده توسط مديرسايت
|
|
پنجشنبه, 12 آذر 1388 ساعت 11:16 |
|
تهنیت خداوند متعال به علی ( ع )
هنیئا مریئا لک یا علی روزی رسول اکرم (ص) به منزل دخترش ، فاطمه (س) آمد و فرمود : دخترم! پدرت امروز مهمان تست . فاطمه ( س ) فرمود : پدرجان! حسن و حسین چیزی برای خوردن می خواهند و لیکن دستمان خالی است . پیامبر اکرم ( ص ) لحظه ای به آسمان نگریست و هماندم جبرئیل ( ع ) نازل شد و گفت: محمد ! پروردگار متعال ترا سلام رسانده و می فرماید : " به علی ، فاطمه ، حسن و حسین بگو که آنچه را از میوه های بهشتی می خواهند بیان کنند." رسول خدا ( ص ) پیام الهی را به ایشان ابلاغ فرمود و منتظر جواب ماند ولیکن هیچکدام به احترام پیامبر اکرم ( ص ) چیزی اظهار نداشت و سر انجام امام حسین ( ع ) فرمود : با اجازه پدرم ، امیرمومنان و مادرم ، برترین بانوی هستی و برادر والایم ، برای شما میوه ای بهشتی انتخاب کنم . بعد از اظهار رضایت و خشنودی همه ، امام حسین (ع) به رسول اکرم ( ص ) فرمود : ای رسول خدا ! به جبرئیل بگو که برای ما خرمای رسیده تازه آورد .
بعد از درخواست پیامبر اکرم (ص ) ، وقتی حضرت زهرا (س) وارد اتاق شد ، سینی بلورین پر از خرما را [ در غیر فصل خرما ] دید که با دیباجی نازکی پوشیده است ؛ رسول خدا ( ص ) به فاطمه زهرا (س ) فرمود : ((انی لک هذا ؟)) برای تو این از کجا آمده است ؟ حضرت زهرا (س) فرمود : ((ان الله یرزق من یشاء بغیر حساب.)) ۱ بطور یقین خداوند هر کسی را بدون حساب روزی می دهد. رسول اکرم (ص) بپا خاست وبعد ازگفتن " بسم الله الرحمن الرحیم " به دهان حسین ، حسن ، فاطمه زهرا (س) خرمایی نهاد و به هر کدام فر مود : ((هنیئا مریئا لک )) گوارایت باد. وقتی خرمایی به دهان حضرت علی (ع) گذارد وآن کلام را فرمود ، خرمایی دیگر به علی ( ع) داد وهمان سخن را دوباره اظهار فرمود و بپا خاست ونشست و همگی شروع به تناول خرما نموده و سپس مائده الهی را به اذن خداوند متعال به آسمان بردند. در اینحال فاطمه زهراء (س) از نحوه عملکرد شگفت انگیز رسول خدا (ص) پرسید و حضرت فرمود : وقتی نخستین خرما را در دهان حسین نهادم ، از میکائیل و اسرافیل شنیدم که گفتند : " هنیئا لک یا حسین ! و من به پیروی از ایشان همان سخن را اظهار کردم وسپس خرمای دوم را در دهان حسن گذاردم و از جبرائیل ومیکائیل آن سخن را شنیدم و به پیروی از آن دو ، همان را بیان کردم و پس از آن خرمایی در دهان تو نهادم و از حورالعین شنیدم که با شوق و شادی آن کلام را بیان نمودند ومن همسخن با ایشان شدم ولیکن وقتی بر دهان علی خرما گذاردم ، از خداوند متعال شنیدم که فرمود : " هنیئا مریئا لک یا علی " و من نیز به پیروی از خداوند متعال همان را تکرار کردم و خرمای سومی و چهارم را به علی دادم و هر بار همان سخن را از خداوند متعال شنیدم و سپس حضرت حق متعال فرمود : (( یا محمد ! لو ناولت علیا من هذه الساعه الی یوم القیمه رطبه رطبه لقلت له هنیئا مریئا بغیر انقطاع ) ای محمد اگر از هم اکنون تا روز قیامت دانه دانه به علی خرما دهی برای او به طور مستمر گوارا باد خواهم گفت . ۱ – آل عمران ۳۷ ۲- بحار الانوارج ۴۳ ص ۳۱۰ به نقل از کتاب همای رحمت تالیف آقای محمد حسین مهر آئین www.110fk.com
|