خبرنامه سايت

با عضو شدن در خبرنامه هم از به روز شدن سایت مطلع می شوید هم مطالب سودمند به ایمیلتان فرستاده می شود.

آمار بازدیدکنندگان.

1296
امروز44
دیروز73
مجموعاً1296

تهنیت خداوند متعال به علی ( ع ) PDF چاپ نامه الکترونیک
عمومی
نوشته شده توسط مديرسايت   
پنجشنبه, 12 آذر 1388 ساعت 11:16

تهنیت خداوند متعال به علی ( ع )

هنیئا مریئا لک یا علی
روزی رسول اکرم (ص) به منزل دخترش ، فاطمه (س) آمد و فرمود :
دخترم! پدرت امروز مهمان تست .
فاطمه ( س ) فرمود :
پدرجان! حسن و حسین چیزی برای خوردن می خواهند و لیکن دستمان خالی است .
پیامبر اکرم ( ص ) لحظه ای به آسمان نگریست و هماندم جبرئیل ( ع ) نازل شد و گفت:
محمد ! پروردگار متعال ترا سلام رسانده و می فرماید :
" به علی ، فاطمه ، حسن و حسین بگو که آنچه را از میوه های بهشتی می خواهند بیان کنند."
رسول خدا ( ص ) پیام الهی را به ایشان ابلاغ فرمود و منتظر جواب  ماند ولیکن هیچکدام  به احترام پیامبر اکرم ( ص ) چیزی اظهار نداشت و سر انجام امام حسین ( ع ) فرمود :
با اجازه پدرم ، امیرمومنان و مادرم ، برترین بانوی هستی و برادر والایم ، برای شما میوه ای بهشتی انتخاب کنم .
بعد از اظهار رضایت و خشنودی همه ، امام حسین (ع) به رسول اکرم ( ص ) فرمود :
ای رسول خدا ! به جبرئیل بگو که برای ما خرمای رسیده تازه آورد .

بعد از درخواست پیامبر اکرم (ص ) ، وقتی حضرت زهرا (س) وارد اتاق شد ، سینی بلورین پر از خرما را [ در غیر فصل خرما ] دید که با دیباجی نازکی پوشیده است ؛ رسول خدا ( ص ) به فاطمه زهرا (س ) فرمود :
((انی لک هذا ؟))
برای تو این از کجا آمده است ؟
حضرت زهرا (س) فرمود :
((ان الله یرزق من  یشاء بغیر حساب.)) ۱
بطور یقین خداوند هر کسی را بدون حساب روزی می دهد. رسول اکرم (ص)  بپا خاست وبعد ازگفتن  " بسم الله الرحمن الرحیم " به دهان حسین ، حسن ، فاطمه زهرا (س) خرمایی نهاد و به هر کدام فر مود : ((هنیئا مریئا لک )) گوارایت باد.
وقتی خرمایی به دهان حضرت علی (ع) گذارد وآن کلام را فرمود ، خرمایی دیگر به علی ( ع) داد وهمان سخن را دوباره اظهار فرمود و بپا خاست ونشست و همگی شروع به تناول خرما نموده و سپس مائده الهی را به اذن خداوند متعال به آسمان بردند.
در اینحال فاطمه زهراء (س)  از نحوه عملکرد شگفت انگیز رسول خدا (ص) پرسید و حضرت فرمود :
وقتی نخستین خرما را در دهان حسین نهادم ، از میکائیل و اسرافیل شنیدم که گفتند : " هنیئا لک یا حسین ! و من به پیروی از ایشان همان سخن را اظهار کردم وسپس خرمای دوم را در دهان حسن گذاردم و از جبرائیل ومیکائیل آن سخن را شنیدم و به پیروی از آن دو ، همان را بیان کردم و پس از آن خرمایی در دهان تو نهادم و از حورالعین شنیدم که با شوق و شادی آن کلام را بیان نمودند ومن همسخن با ایشان شدم ولیکن وقتی بر دهان علی خرما گذاردم ، از خداوند متعال شنیدم که فرمود : " هنیئا مریئا لک یا علی " و من نیز به پیروی از خداوند متعال همان را تکرار کردم و خرمای سومی و چهارم را به علی دادم و هر بار همان سخن را از خداوند متعال شنیدم و سپس حضرت حق متعال فرمود :
(( یا محمد ! لو ناولت علیا من هذه الساعه الی یوم القیمه رطبه رطبه لقلت له هنیئا مریئا بغیر انقطاع )
ای محمد  اگر از هم اکنون تا روز قیامت  دانه دانه به علی خرما دهی برای او به طور مستمر گوارا باد خواهم گفت .
۱ – آل عمران ۳۷
۲- بحار الانوارج ۴۳ ص ۳۱۰
به نقل از کتاب همای رحمت تالیف آقای محمد حسین مهر آئین
www.110fk.com

نظر
افزودن نظر
+/-
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:

:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(
:sleep::););)):0

(C) كليه حقوق معنوي اين سايت مطابق قوانين نرم افزاري متعلق به سايت فرزند كعبه مي باشد.