خبرنامه سايت

با عضو شدن در خبرنامه هم از به روز شدن سایت مطلع می شوید هم مطالب سودمند به ایمیلتان فرستاده می شود.

آمار بازدیدکنندگان.

1295
امروز43
دیروز73
مجموعاً1295

علی تربیت یافته پروردگار متعال ورسول خدا (ص ) PDF چاپ نامه الکترونیک
عمومی
نوشته شده توسط مديرسايت   
پنجشنبه, 12 آذر 1388 ساعت 11:04

علی تربیت یافته پروردگار متعال ورسول خدا (ص )

فاطمه بنت اسد فرمود:
وقتی خواستم روز چهارم ولادت علی از کعبه بیرون بیایم فرشته ای ندا زد :
ای فاطمه او را علی نام بگذار ، خداوند والا مرتبه اعلی می فرماید : من نام او را از خود برگزیدم و او را مودب به آداب خودم کرده  و بر علم و دانش نهان خود آگاهانیدم . او بت های خانه مرا خواهد شکست و بر بالای آن اذان خواهد گفت . او کسی است که مرا به پاکی و عظمت یاد می کند . پس خوشا به حال کسی که او را دوست داشته و اطاعتش کند و وای بر کسی که او را دشمن بدارد و نافرمانی اش کند۱
مادر حضرت علی امیرالمومنین (ع ) فرمود :
پیامبر اکرم (ص) علاقه و محبت شدیدی به علی داشت و می فرمود :گهواره علی را نزدیک من قرار بده  رسول خدا (ص ) گهواره او را تکان می داد و علی را بغل می کرد و به سینه اش می چسباند و اکثر مسائل تربیتی اش را به عهده می گرفت و می فرمود :۲
این فرزند برادر ، یاور ، برگزیده ، ذخیره ، پناه ، داماد ، وصی ، امین و جانشین من است . ۳

وقتی علی (ع ) در سال های کودکی به سر می برد مکه دچار خشکسالی شد و زندگی برای مردم ، خصوصا برای افراد پر خانوار همچون ابوطالب سخت و مشکل می نموداز این رو حضرت پیامبر (ص) به عموی خود ، عباس ، فرمود :
ای عمو به طور یقین برادر شما ، ابوطالب که عیال وار است با مشکلات زندگی دست و پنجه می زند . سزاوار است که هر کدام از ما سرپرستی یکی از افراد خانوار او را عهده دار گردیم .۴
در این راستا رسول خدا (ص ) علی (ع)  وعباس ، عموی پیامبر ، جعفر را به نزد خود بردند و امور زندگی و تربیت ایشان را به عهده گرفتند .
وقتی رسول خدا (ص ) جهت عبادت و راز و نیاز به بیرون از مکه می رفت .علی (ع) را نیز با خود برده و با هم به دعا و عبادت می پرداختند .۵
حضرت علی امیر المومنین (ع) در این رابطه می فرمایند:
همه شما از ارتباط و موقعیت من نزد رسول خدا (ص) آگاهید . او مرا در آغوش خود پرورش داد . مرا در خردسالی به سینه اش می چسباند . رختخواب مرا در کنار خود پهن می کرد . من رایحه دلپزیر حضرت رسول (ص) را استشمام می کردم و هر روز از اخلاق او چیزی می آموختم ، من از تمام حرکات و اعمال رسول خدا (ص ) پیروی می کردم .وقتی حضرت در هرسال به غار حراء می رفت  ، غیر از من کسی او را نمی دید . من نور وحی و رایحه نبوت و رسالت را حس می کردم ، پیامبر خدا (ص) می فرمود :بطور یقین  تو آنچه را می شنوم و می بینم ، شنیده و می بینی. ۶

۲-۱ ) کشف الغمه ج ۱ صفحه ۸۴ و ۸۳ آثار الصادقین ج ۱۴ ص ۱۹ وبحار ج ۳۵ ص ۹
۴و۳ ) الفصول المهمه ص۳۲
کسانی که خواهان تفصیل ماخذ نامگذاری امام علی  (ع ) در کتب اهل سنت می باشند به کتاب شبهای پیشاور ص ۸۲۱ – ۸۱۶ مراجعه نمایند .
۵) الفصول المهمه ص ۳۳
۶ ) نهج البلاغه خطبه قاصعه /۱۹۰ (در برخی نسخ ۱۹۱ ) .
به نقل از کتاب همای رحمت تالیف آقای محمد حسین مهر آئین
www.110fk.com

نظر
افزودن نظر
+/-
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:

:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(
:sleep::););)):0

آخرین بروز رسانی در پنجشنبه, 12 آذر 1388 ساعت 11:15

(C) كليه حقوق معنوي اين سايت مطابق قوانين نرم افزاري متعلق به سايت فرزند كعبه مي باشد.