|
عمومی
|
|
نوشته شده توسط مديرسايت
|
|
پنجشنبه, 12 آذر 1388 ساعت 10:56 |
|
احادیث قدسی در مدح امیرالمومنین (ع)
قال الله عز وجل : یا محمد اقراء علی علی بن ابی طالب امیر المومنین فما سمیت بهذا احدا قبله ولا اسمی باحدا بعده ای محمد علی ابن ابی طالب را امیر المومنین بخوان . قبل از او این نام را به کسی نگذارده و بعد از او به کسی نامگذاری نخواهم نمود ۱ قال الله عز وجل : لو اجتمع الناس کلهم علی ولایت علی ما خلقت النار اگر مردم بر ولایت علی (ع) می پیوستند آتش جهنم را خلق نمی کردم۲ قال الله عز وجل : قد جعلت علیا علما فمن تبعه کان هادیا به تحقیق علی (ع) را علم ( نشانه هدایت ) قرار داده ام که پیرو او هدایت می یابد .۳ قال الله عز وجل : یا محمد بک و به و بالائمه من ولده ارحم عبادی و امانی ای محمد به واسطه تو وعلی و امامانی که از فرزندان تو هستند به بندگانم رحم می کنم ۴ قال الله تبارک و تعالی : الا یا ملائکتی و سکان جنتی بارکوا علی ابن ابی طالب حبیب محمد وفاطمه بنت محمد فقد بارکت علیهما آگاه باشید ای فرشتگان و ساکنان بهشتم ! به تحقیق من علی حبیب محمد و فاطمه دختر محمد را مجد و عظمت دادم و شما پیوسته نسبت به ایشان در این راستا باشید . ۵ قال الله تبارک و تعالی : به یقام دینی و تنفذ احکامی بواسطه علی (ع) دین و دستوراتم بپا می شود ۶ قال الله تبارک و تعالی : به اوحی عبادی و بلادی بواسطه علی (ع) بندگانم و سرزمین های خودم را احیا می کنم ۷ قال الله تبارک و تعالی : به یمیز حذب الشیطان من حذبی بواسطه علی (ع) حذب شیطان از حذب خودم مشخص می شود ۸
قال الله تبارک و تعالی : به اجعل کلمه الذین کفروا السفلی و کلمتی العلیا بواسطه علی (ع) وجود کافران و آثارشان را پست و آنچه را مربوط به من است ولا قرار می دهم ۹ قال الله تبارک و تعالی : لولا علی ما خلقت جنتی اگر علی (ع) نبود بهشتم را نمی آفریدم ۱۰ قال الله تبارک و تعالی : ان علیا امام الاولیاء بطور یقین علی امام دوستان درگاه الهی است ۱۱ قال الله تبارک و تعالی : لا اله الا الله محمد رسول الله و نبی الرحمه و علی مقیم الحجه محمودی جز الله نیست ؛ محمد رسول خدا و پیامبر رحمت و علی (ع) بر پا کننده حجت است ۱۲ ________________ ۱- جواهر السنیه ص ۲۰۴ ۲- جواهر السنیه ص ۱۸۵ و بحار الانوار ج ۳۹ ص ۲۴۷ روایت ۴ ۳- جواهر السنیه ص ۲۰۳ ۴- جواهر السنیه ص ۱۸۴ ۵- جواهر السنیه ص ۱۸۳ ۶- جواهر السنیه ص ۱۸۴ ۷- همان ۸- همان ۹- همان ۱۰- جواهر السنیه ص ۲۱۱ ۱۱- کشف الغمه ج ۱ ص ۱۴۳ ۱۲- جواهر السنیه ص ۲۱۲ www.110fk.com
|